Man (21) knock-out geslagen tijdens stappen in Breda

30 april 2016 om 13:19
nl
Een 21-jarige Bredanaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag knock-out geslagen in Breda. Hij werd door een andere 21-jarige Bredanaar onverwachts mishandeld op de Vismarktstraat. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis. De verdachte is aangehouden.
Profielfoto van van de Griendt Jolien
Geschreven door
van de Griendt Jolien

De man zou het slachtoffer zo hard tegen het hoofd hebben geslagen, dat de Bredanaar op de grond viel en bewusteloos raakte.
Getuige haalt politie erbijVolgens een getuige liep de verdachte met een boog naar het slachtoffer toe. Hij sloeg met zijn vuist tegen de linkerachterkant van het hoofd van het slachtoffer.
De man viel  door de klap voorover op de grond en raakte bewusteloos. Een getuige rende meteen naar een politiebusje en wees de dader aan. Er zijn ook camerabeelden van de mishandeling. De politie gaat die nog onderzoeken.
RuzieVolgens de verdachte was er sprake van zelfverdediging, omdat hij en een vriend eerder geduwd werden. Het slachtoffer is met nekklachten in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is opgenomen, maar het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn verwondingen precies zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.