Jindra nog dagelijks in tranen door K3 zoekt K3: 'Mijn telefoon puilde uit met haatberichten'

30 april 2016 om 18:03
nl
Jindra van Schaijk uit Etten-Leur heeft na een halfjaar nog dagelijks last van de negatieve nasleep van haar deelname aan het tv-programma K3 zoekt K3. Dat zegt ze tegen Grazia.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Josje, Karen en Kristel zochten via het tv-programma naar hun opvolgers. Jindra behoorde nét niet tot de drie gelukkigen.
LEES OOK: Jindra durfde de straat niet meer op na finale K3 zoekt K3
ScheldenJindra zit zelfs nu nog de hele tijd met tranen in haar ogen, zegt ze tegen het blad. Ze kreeg tijdens de uitzendingen veel negatieve berichten via sociale media. Volgens Jindra begon het voorzichtig, maar overstroomde haar telefoon tegen het einde van de serie. Ze zegt dat ze berichtjes kreeg waarin ze werd uitgemaakt voor 'arrogant', 'achterbaks', 'hoer', 'slet' en 'gehandicapte'.
LEES OOK: Jindra uit Etten-Leur gaat solo met persoonlijke liedjesshow in Fakkeltheater in Antwerpen
De Etten-Leurse zegt dat ze toen echt iemand nodig had om haar te troosten, maar dat onder andere Gert en Kristel het lieten afweten. Ze denkt dat dit zo is, omdat het een wedstrijd was. Jindra zegt dat alleen haar zangcoach Kristof naar haar luisterde, omdat ze elke keer moest huilen als ze probeerde te zingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.