'Een droom die uitkomt', Laura (18) uit Gemert bereikt finale van 'Deutschland sucht den Superstar'

1 mei 2016 om 17:32
nl
Opnieuw succes voor zangtalent Laura van den Elzen. Het 18-jarige zangtalent uit Gemert bereikte zaterdagavond de finale van ‘Deutschland sucht den Superstar’, de grootste talentenjacht van Europa. Laura is nu nog maar één stap verwijderd van de titel. Als ze wint, sleept ze een platencontract in de wacht en kan ze een half miljoen euro op haar rekening schrijven.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Als Omroep Brabant haar zondagochtend belt, beseft ze het zelf eigenlijk nog niet helemaal. "Ik zit nu al weer in de make-up voor wat we vandaag moeten doen", zegt ze. Op het programma staat een single opnemen en een fotoshoot. "Het is echt supervet."
ZIE OOK: De weg naar een half miljoen: zo bereikte Laura (18) de finale van 'Deutschland sucht den Superstar'
'Ik geloof het maar amper'"Ik kan eigenlijk amper geloven dat er mensen ook echt voor mij bellen, omdat ze willen dat ik verder kom", vertelt ze vrolijk. "Dat vind ik echt heel mooi en dat besef ik nu pas echt."
Drie concurrenten van Laura vielen zaterdagavond af. Volgende week moet ze met de twee andere overgebleven kandidaten uitmaken wie de talentenjacht wint. Dat gebeurt tijdens een liveshow in de ISS Dome in Düsseldorf.
[tweet:body:https://twitter.com/NoelvanHooft/status/726523273886994435]OnverwachtHad ze er rekening mee gehouden dat ze zo ver zou komen? "Nou, nee, ik had het absoluut niet verwacht. Het is een Duitse show en je komt dan toch als Nederlandse aanzetten. Per show probeer ik gewoon m'n best te doen. Maar dat ik nu dan bij de laatste drie zit is echt een droom die uitkomt."
De reden dat Laura in Duitsland mee doet is dat de talentenshow 'no limit' is. "Je mag in elk genre meedoen. Ik zit al heel lang in de country en rock. Bij de laatste show heb ik nummers van Tina Turner en Anastacia gezongen."[YouTube:https://youtu.be/pFxkO1-MbzA][tweet:body:https://twitter.com/Ukev/status/726522865256779777][tweet:body:https://twitter.com/AnnaFangoy/status/726522598943764481][tweet:body:https://twitter.com/JimterMeulen/status/726525524999331840]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.