Beelden van heftige vechtpartij met barkrukken tussen aanhangers Willem II, Bristol en Feyenoord

2 mei 2016 om 09:05
nl
Een grote vechtpartij verstoorde zaterdagavond de uitgaansnacht in Tilburg. In een kroeg werd er gegooid met glazen en barkrukken. Er waren supporters van Bristol, Willem II en Feyenoord betrokken bij de vechtpartij. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd, meldt een woordvoerder tegen Omroep Brabant.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

Op beelden die GeenStijl heeft ontvangen is duidelijk te zien hoe hard het eraan toegaat bij de vechtpartij. Twee groepen mannen, onduidelijk wie wie is, gooien over en weer glazen en barkrukken. Op het moment dat het voorbij lijkt, probeert een groep weer het café binnen te dringen. [youtube:body:https://youtu.be/PfiYwXYB7jI]
Na enkele minuten loopt een van de groepen weg van het café, richting het Dwaalgebied. Een van de mannen heeft een grote honkbalknuppel vast. Verschillende mensen raakten gewond, maar volgens de politie heeft niemand aangifte gedaan. Bij het café sneuvelden ruiten.
Twee man gearresteerdHet gaat om een 44-jarige man uit Bergschen Hoek en een 49-jarige man uit Schiedam. De politie analyseert camerabeelden van de vechtpartij om te kijken of er nog meer vechtersbazen geïdentificeerd kunnen worden. Volgens een politiewoordvoerder is op camerabeelden te zien dat iemand met een honkbalknuppel rondloopt. Onduidelijk is nog of hij daar ook mee geslagen heeft.
Het bleef niet bij het eerste opstootje. Een paar uur later, rond half één ‘s nachts, werd bij dezelfde zaak een 18-jarige man uit Tilburg aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.