PSV-directeur Toon Gerbrands zou vertrek Adam Maher goedkeuren: 'Dat is het beste'

1 mei 2016 om 13:11 • Aangepast 21 november 2020 om 10:47
nl
Het is goed denkbaar dat Adam Maher bezig is aan zijn laatste weken als speler van PSV. Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eindhovenaren, beaamde zondag in het voetbalprogramma 'De Tafel van Kees' dat een vertrek goed zou zijn voor de middenvelder. "Voor hem als mens en als sporter, denk ik dat zeker ja."
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Maher komt dit seizoen amper in actie voor de Eindhovenaren. Gerbrands kan dat goed verklaren. "De coach (Phillip Cocu, red.) stelt er drie op op het middenveld en momenteel is er voor Adam geen plaats. En er staat nogal een middenveld bij PSV. Je moet behoorlijk aan de bak om daar tussen te komen."
TransferverzoekDe algemeen directeur vervolgt: "Als deze situatie voor Maher te lang duurt, gaat Marcel Brands met hem praten. Dan is er een kans dat hij misschien wel een transferverzoek indient."
Gerbrands is niet ontevreden over de houding van Maher. "Je kunt alles zeggen over hem op dit moment, maar hij traint spijkerhard en wil extra wedstrijden spelen voor Jong PSV."

Wachten op privacy instellingen...

Derde seizoen in EindhovenMaher is bezig aan zijn derde seizoen in Eindhoven. In zijn eerste twee seizoenen maakte hij veel speelminuten, dat is deze jaargang dus anders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.