PSV met Maher in de basis op jacht naar doelpunten tegen Cambuur

1 mei 2016 om 15:42 • Aangepast 21 november 2020 om 10:47
nl
Met Adam Maher in de basis gaat PSV zondagmiddag op jacht naar drie punten én veel doelpunten tegen hekkensluiter sc Cambuur. Het is verrassend dat Maher in de basis staat aangezien hij dit seizoen nauwelijks in de plannen van Phillip Cocu voorkomt.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Op het middenveld van PSV viert ook Andrés Guardado zijn terugkeer. Guardado doet voor het eerst mee sinds de verloren topper tegen Ajax (0-2). De Mexicaan zat daarna geblesseerd aan de kant. In de aanval kiest Cocu voor Gastón Pereiro ten koste van Jürgen Locadia.
MaherToon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, liet zondag bij voetbalprogramma 'De Tafel van Kees' nog weten dat een vertrek van Maher bij PSV goed zou zijn voor de middenvelder. "Voor hem als mens en als sporter, denk ik dat zeker ja."
Maher is bezig aan zijn derde seizoen in Eindhoven. In zijn eerste twee seizoenen maakte hij veel speelminuten, dat is deze jaargang dus anders.

Wachten op privacy instellingen...

PuntenverliesZowel PSV als Cambuur kan zich zondag geen puntenverlies permitteren. PSV heeft een monsterscore nodig om het doelsaldo op te krikken in de strijd met Ajax om de landstitel. Cambuur heeft de punten nodig om rechtstreekse degradatie af te wenden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.