Agressieve Veldhovenaar (24) misdraagt zich in Limburg en breekt hand bij vernielen ruit horecazaak

1 mei 2016 om 16:36
nl
Een 24-jarige man uit Veldhoven heeft zich zaterdagavond flink misdragen tijdens een avondje stappen in het Limburgse Heerlen. Zo was hij betrokken bij een ruzie, vernielde hij een ruit van een horecazaak en schold hij de agenten de huid vol toen ze hem wilden arresteren.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Twee motoragenten kwamen in actie omdat op camerabeelden te zien was dat twee mannen met elkaar aan het vechten waren. Toen ze aankwamen, zagen ze dat de Veldhovenaar gewond was aan zijn hand.
AgressiefHij vroeg alleen niet om hulp, maar gedroeg zich erg agressief en schold de agenten de huid vol. Toen zij hem wilden oppakken voor het beledigen van een ambtenaar in functie, verzette de Veldhovenaar zich flink.
Uiteindelijk werd de verdachte overmeesterd en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat hij nog in het bezit was van vijf gram aan wiet.
Gebroken handUit onderzoek bleek dat de verdachte voorafgaand aan de ruzie een ruit van een horecazaak had ingeslagen. Daarbij liep hij vermoedelijk de verwondingen aan zijn hand op. In het ziekenhuis bleek dat zijn hand gebroken was.
Het leek de politie verstandig om de Veldhovenaar na behandeling aan zijn hand een nachtje op te sluiten in de gevangenis. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.