‘Rust zacht, lief ventje’, Kober Kinderopvang treurt om tragische dood peuter Nassim (3)

1 mei 2016 om 17:58
nl
Het overlijden van de 3-jarige Nassim Douiri is als een bom ingeslagen bij de medewerkers van Kober Kinderopvang. In een rouwadvertentie laten ze weten ‘intens verdrietig en geschrokken’ te zijn door het dramatische ongeluk waarbij de peuter het leven liet. “We kunnen het nog niet geloven. Nassim was zo vrolijk en zo bijzonder. Veel te kort in ons midden. Wat zullen we je missen.”
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De 3-jarige Nassim is dit weekend begraven in Marokko.
'Grote verlies'De verslagenheid in Breda en omstreken is een paar dagen na het dramatische ongeluk nog altijd voelbaar. Bloemen liggen langs de weg waar Nassim werd aangereden en op de scholen waar de broers en zussen van het slachtoffer zitten wordt uitgebreid stilgestaan bij het aangrijpende nieuws.
Zo ook op basisschool De Wisselaar. De directie reageert in een rouwadvertentie geschokt op de gebeurtenis. “Wij wensen zijn ouders, broers en zussen veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies een plek te geven.”
ZIE OOK: Advocaat: ‘Jongeman die Nassim (3) doodreed vluchtte in blinde paniek'
VoorarrestVrijdag werd duidelijk dat het voorarrest van de 18-jarige bestuurder met twee weken is verlengd. De verdachte reed woensdagmiddag door nadat hij het jongetje in Breda had aangereden.
De peuter bezweek ter plekke in de Veurnestraat aan zijn verwondingen. Toegesnelde ambulancebroeders konden niets meer voor het slachtoffertje doen. Het jochie werd waarschijnlijk tientallen meters meegesleurd door de auto.
ZIE OOK: Ooggetuige probeerde doodgereden Nassim (3) nog te reanimeren: ‘Hij was op slag dood’
DrugsfeitVolgens het Openbaar Ministerie wordt de jongeman verdacht van doodslag en het overtreden van de opiumwet. Verder kan een woordvoerster nog niet op de zaak ingaan. Wel zegt ze dat het onderzoek nog bezig is.
De verdachte meldde zichzelf woensdagavond bij de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.