'Ik heb iedereen in de steek gelaten', Willem II-doelman Lamprou trekt boetekleed aan na blunder

1 mei 2016 om 21:04 • Aangepast 21 november 2020 om 10:46
nl
Kostas Lamprou speelde zondag een negatieve hoofdrol in de thuiswedstrijd van Willem II tegen Feyenoord. De doelman van de Tilburgers maakte een blunder, waardoor zijn ploeg met 0-1 verloor.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

"Ik baal enorm", aldus de doelman na afloop van de wedstrijd. "Al is balen nog niet eens goed genoeg om te omschrijven hoe ik me nu voel. Ik heb gewoon een blunder gemaakt in een cruciale wedstrijd."
Volgens Lamprou maakte de bal, die van afstand door Anass Achahbar werd geschoten, een rare zwabber. "Ik raak de bal nog wel aan, laat hem los en ineens ligt hij in het doel. Geen idee hoe me dat heeft kunnen overkomen."

LEES OOK: Nacompetitie dreigt voor Willem II na verlies tegen Feyenoord: doelman Lamprou ernstig in de fout
'Iedereen in de steek gelaten'De Griek bood na afloop zijn excuses aan voor de fout. "Ik heb echt het gevoel dat ik iedereen in de steek heb gelaten. Mijn ploeggenoten, trainers en alle fans die naar het stadion zijn gekomen. Ze hadden allemaal de hoop dat we zouden winnen. We hadden de punten zo hard nodig."
"Ik kan het helaas niet meer terugdraaien", vervolgt de doelman. "Ik bied mijn excuses aan, maar dat kan het niet meer goed maken. De kans is heel groot dat we nu de play-offs moeten spelen. We hebben het niet meer in eigen hand. Door mijn toedoen hebben we verloren."
Onder de streepWillem II zakt door de nederlaag tegen Feyenoord naar de zestiende plaats op de ranglijst. Als de ploeg die plek volgende week niet overdraagt aan Excelsior, wacht deelname aan de play-offs. Daarin moet handhaving in de eredivisie worden bewerkstelligd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.