Slapen met pikante nonnen en daarna biechten in Hotel Nassau in Breda

2 mei 2016 om 13:59
nl
Liefhebbers van overnachten in luxe kunnen vanaf deze maandag terecht in Hotel Nassau in Breda. Officieel is het nog geen vijfsterrenhotel, maar vijfsterrenwaardig zou het zo maar kunnen zijn. Hoe ziet dat er dan uit? Wij namen vandaag een kijkje.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Dit is een aantal van de bijzondere kenmerken van het

hotel aan de Nieuwstraat. Er is onder meer een plek om te biechten en ook zijn diverse pikant geklede nonnen te zien.[youtube:body:https://youtu.be/gJLRC6qm2jI]De kapelHet hotel zit in een historisch kloostercomplex in de Nieuwstraat. Eén van de eyecatchers is toch wel de kapel. Die is helemaal vernieuwd en in ere hersteld met glas in lood. Sowieso zijn er veel oude invloeden bewaard gebleven: de balkons werden behouden, evenals de waterbakjes van steen in de gangen.
LiefdegestichtNee, het is niet de naam van een opvang voor mensen die problemen hebben met de liefde. Het is de naam van het restaurant in het hotel. Ook zonder overnachting ben je hier welkom om te eten.
BiechtstoelDe oude biechtstoel van het complex krijgt een plekje in het hotel. Het wordt een plek waar mensen iets in het gastenboek  kunnen schrijven. Van reviews tot een echte biecht, alles mag![tweet:body:https://twitter.com/FaanenFM/status/727029020341198848]PanoramaBreda van bovenaf bekijken, kan eigenlijk het beste vanuit de panoramakamer. Een prachtig uitzicht over de hele stad.[tweet:body:https://twitter.com/FaanenFM/status/727041134829146112]Mooie nonnenOok aan de kunstliefhebber is gedacht. Door het hele hotel hangen portretten van moderne nonnen. Het woord non doet je misschien denken aan een kuise vrouw. Niets is minder waar bij deze pikante schilderijen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.