Man (19) in schouder gestoken bij jeugdinstelling Juzt Lievenshove in Oosterhout: dader op de vlucht

2 mei 2016 om 19:02 • Aangepast 21 november 2020 om 10:45
nl
Bij jeugdinstelling Juzt Lievenshove in Oosterhout is maandagmiddag een jongeman van 19 uit Tilburg met een scherp voorwerp in zijn schouder gestoken. Dat gebeurde rond halfvijf na een vechtpartij. De dader ging er na de steekpartij vandoor.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Het slachtoffer zou een cliënt van de instelling zijn. Hij is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.
Een derde betrokkene bij het incident, een 18-jarige man uit Oosterhout, liep een paar rake klappen op en raakte lichtgewond.
Op zoek naar belagerDe aanleiding van de steekpartij zou een ruzie zijn tussen twee mannen in de buurt van de instelling zijn. Juzt Lievenshove is een instelling waar jongeren met gedragsproblemen tijdelijk kunnen verblijven en behandeld kunnen worden. Er zijn meerdere instellingen van Juzt in West-Brabant.
Twee ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen. Hulpverleners hebben het slachtoffer eerst ter plekke behandeld aan zijn verwondingen.
Veel nog onduidelijkDe aanleiding voor de ruzie en de daaropvolgende steekpartij is nog onduidelijk. Dit ondanks gesprekken met diverse bewoners van de instelling door de politie.
Ook over de dader lopen de beschrijvingen behoorlijk uiteen. Van blank met blond, stekelig haar, via Oost-Europees uiterlijk tot Marokkaanse afkomst. De politie is nog druk met het bij elkaar brengen van alle puzzelstukjes in deze zaak.

Wachten op privacy instellingen...

Tips?Wie meer informatie heeft over de steekpartij, wordt dringend verzocht de politie te bellen via het alarmnummer 112. Naar aanleiding van het Burgernetbericht zijn al verschillende tips binnengekomen bij de politie. Tot nu toe hadden deze tips nog niet het gewenste resultaat.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.