Hardwell zegt show af in Antwerpen: reden niet helemaal duidelijk

3 mei 2016 om 03:07
nl
De show die dj Hardwell vrijdag 13 mei zou geven in het Sportpaleis in Antwerpen gaat niet door. Waarom de I AM Hardwell United We Are-show niet doorgaat is niet helemaal duidelijk.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Volgens de website 112-brabantnieuws zouden mensen die een kaartje hadden gekocht de volgende mail hebben ontvangen: “Tot onze grote spijt moeten we aankondigen dat de I AM Hardwell United We Are show in Antwerpen, die gepland stond op vrijdag 13 mei, wordt gecanceld. Door de sfeer die er hangt rondom de recente gebeurtenissen in Brussel hebben we besloten dat het niet de juiste tijd noch plaats is om dit event te organiseren.”
Wel zou er een andere laatste Europese show komen, aldus de mail. “De tour wordt afgesloten met een laatste Europese show die we in een later stadium bekend zullen maken. Mensen die een ticket hadden voor I AM Hardwell Antwerpen zullen hiervan als eerste op de hoogte worden gesteld.”
Te weinig tickets verkocht?Volgens andere geruchten zouden er te weinig tickets zijn verkocht. Mensen die al kaartjes hadden gekocht kunnen hun geld terugvragen, meldt het Sportpaleis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.