Voetballer PCP Breda wordt verdacht van poging tot doodslag na mishandeling spelers VV Chaam

3 mei 2016 om 20:32
nl
De 24-jarige voetballer van PCP Breda die een speler van VV Chaam tegen het hoofd zou hebben geschopt, wordt verdacht van poging tot doodslag. Dat laat het Openbaar Ministerie weten. De verdachte zou ook een andere voetballer van Chaam in het gezicht hebben geslagen.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Buiten bewustzijnTijdens een wedstrijd tussen het tweede van VV Chaam en PCP Breda schopte de verdachte een speler tegen het hoofd. Die zou vervolgens een tijdje buiten bewustzijn zijn geweest. Een voetballer van Chaam die het slachtoffer wilde helpen, zou vervolgens door de verdachte in het gezicht zijn geslagen.
Dat het OM hem verdenkt van poging tot doodslag komt mede doordat hij voetbalschoenen met noppen aan had. "Hij heeft met geschoeide voet tegen een hoofd aan geschopt en een ander tegen het hoofd gestompt", verduidelijkt een woordvoerder van het OM.
'Baalt van verlenging voorarrest'Maandag werd bekend dat het voorarrest van de 24-jarige verdachte met nog eens zestig dagen is verlengd. "Mijn cliënt baalt daarvan. Maar hij is er verder erg rustig onder", vertelt de advocaat van de verdachte tegen Omroep Brabant.
De verlenging van zestig dagen vinden de raadsman en de verdachte te lang. Zij hebben daarom beroep aangetekend tegen deze verlenging. Over een aantal weken volgt de uitspraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.