Efteling geeft meer informatie over duurste en grootste attractie Symbolica

3 mei 2016 om 21:29
nl
Langzaam maar zeker geeft de Efteling iets meer informatie prijs over zijn duurste en grootste attractie ooit, Symbolica. Zo blijken er drie verschillende routes te komen.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Op de website van de Efteling is een informatiepagina verschenen over 'Symbolica, Paleis der Fantasie'.
De Efteling schrijft dat er drie verschillende routes komen in Symbolica, die allemaal beschikken over 'een geheel eigen avontuur'. "Zo ontdekken gasten de magische, verborgen kamers van Symbolica."
Audiëntie bij koningBezoekers die de attractie bezoeken, mogen bovendien op audiëntie bij de koning in Symbolica. Volgens Looopings heet de Efteling-vorst Pardulfus Domerano. Pardulfus zou de vader zijn van Pardijntje, die de vriendin van Efteling-mascotte Pardoes is.
Tovenaar Pardoes is de gastheer en begeleidt de bezoekers. "Hij zorgt ervoor dat je bezoek allesbehalve saai en stijfjes zal zijn", aldus de Efteling in een mysterieuze omschrijving.
LEES OOK: Efteling zwijgt over nieuwe darkride, logo Symbolica geregistreerd
Grootste en duursteMet de bouw van Symbolica is in maart begonnen. Met een investering van 35 miljoen euro is het de grootste en duurste attractie voor de Efteling ooit. Symbolica opent in de zomer van volgend jaar.
Symbolica is een overdekte attractie en net als Droomvlucht, Fata Morgana en Carnaval Festival een zogenoemde darkride. De wagentjes rijden niet over een stalen rails, maar glijden over de vloer langs verschillende scenes. Het logo voor de attractie werd onlangs al geregistreerd.
LEES OOK: Efteling start met bouw van duurste en grootste attractie ooit: Symbolica

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!