Hoogbejaarde vrouw (91) bruut beroofd tijdens eendjes voeren in Den Bosch

4 mei 2016 om 02:03
nl
Een 91-jarige vrouw is zondagmiddag in Den Bosch slachtoffer geworden van een brute beroving. Ze werd overvallen terwijl ze de eendjes aan het voeren was in het Prins Hendrikpark bij de IJzeren Vrouw, een meer dat dicht bij het centrum van Den Bosch ligt.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Op het moment dat de vrouw haar handtas wilde pakken om het brood eruit te halen, kwam er een jongen op haar af gelopen. Die griste de handtas uit haar handen en sloeg vervolgens op de vlucht.
'Ze is erg geschrokken'De overvaller sprong achterop een zilveren scooter die door een andere jongen bestuurd werd. Voorlopig gaat de politie uit van twee daders: de één had een getinte huidskleur, de ander was blank.
Op een bankje in het park werd de vrouw opgevangen door een man die alles zag gebeuren. Van de berovers ontbreekt nog altijd ieder spoor.
Het is voor de politie onduidelijk in welke richting de jongens zijn gevlucht. “Het ging snel, mevrouw is erg geschrokken. Wij weten helaas weinig over de daders”, meldt de politie Den Bosch op Facebook.
Tips?Wie meer informatie heeft over de beroving, wordt verzocht met de politie te bellen via telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.