Condoleances en vlaggen halfstok voor Bart Vink en Jos Relou die omkwamen bij hoogwerkerdrama

4 mei 2016 om 15:06
nl
Tientallen mensen betuigen woensdag hun medeleven aan de nabestaanden van Bart Vink (53) en Jos Relou (61) uit Someren. Beide mannen zijn omgekomen bij het hoogwerkerdrama in Zaltbommel. Woensdagochtend werden de condoleanceregisters geopend.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Bij de verbouwing van een hotel naast de snelweg A2 in Zaltbommel stortte een bak van een verreiker met daarin drie mannen neer.

De 24-jarige Remco van Bogget raakte zwaargewond en is dinsdag geopereerd in het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn niet levensbedreigend.
Sloopbedrijf Raijmakers en Wijnen Bouw bieden collega's van hun verongelukte medewerkers slachtofferhulp. Bij bouwbedrijf Wijnen hangen de vlaggen sinds dinsdag halfstok.
ZIE OOK: Drama Zaltbommel: Remco (24) belde in ambulance nog met vriendin, slachtoffer geopereerd
Veek condoleancesOp de condoleanceregisters die zijn geopend stromen sinds woensdagochtend de steunbetuigingen binnen.
Naast bouwbedrijf Wijnen komt ook sloopbedrijf Raijmakers met een condoleanceregister, zegt een woordvoerder. Woensdag komen werknemers van het sloopbedrijf bovendien bijeen.
Bij de vestiging in Someren werken tientallen mensen. “Sommigen hebben behoefte aan een bijeenkomst. Iedereen kent elkaar hier, zoiets komt hier hard aan”, aldus de voorlichter van het sloopbedrijf.
Vlaggen halfstokOp het hoofdkantoor van Wijnen Bouw in Someren hangen sinds dinsdag alle vlaggen halfstok. De vlaggen met reclame-uitingen van het bedrijf zijn na het ongeval weggehaald en vervangen met de Nederlandse vlag.
Wijnen Bouw houdt geen bijeenkomst voor medewerkers, maar biedt hen wel slachtofferhulp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.