Politie ruimt hennepkwekerijen in Waalwijk en Tilburg, dertien arrestaties - Omroep Brabant

Politie ruimt hennepkwekerijen in Waalwijk en Tilburg, dertien arrestaties

4 mei 2016 om 18:21
nl
De politie heeft dinsdag en woensdag in Tilburg en Waalwijk drie hennepkwekerijen ontmanteld en twee knipperijen aangetroffen. In totaal zijn dertien mannen en vrouwen aangehouden.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

In de Maurice Ravelstraat werden een hennepkwekerij en een knipperij ontmanteld. Op dit adres is een vrouw (55) uit Den Bosch, twee vrouwen (55 en 57) en een man (21) uit Waalwijk aangehouden. De vrouwen waren op zolder aan het knippen. Behalve 24 planten vond de politie ook zes kilo henneptoppen.
Na een anonieme tip vond de politie 200 hennepplanten in een appartement aan de Spoorlaan in Tilburg. In het appartement waren vijf vrouwen en vier mannen aan het oogsten en knippen. De aangehouden mannen en vrouwen zijn tussen de 28 en 49 jaar. Ze komen uit Tilburg, Den Haag, Polen, Indonesië, Rusland en Bulgarije.
StroomdiefstalIn de Dillenburglaan in Tilburg werd in een pand een hennepkwekerij met 139 planten aangetroffen. Op dit adres was sprake van stroomdiefstal.  
In Waalwijk trof de politie in het Hertog Janpark een kwekerij met 186 planten aan. In het appartement is een 41-jarige vrouw aangehouden. De stroom werd ook hier illegaal afgetapt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.