Veel ongelukken op Brabantse wegen tijdens avondspits

4 mei 2016 om 20:16
Foto: ANP
Foto: ANP
Ondanks de meivakantie waren er woensdag tijdens de avondspits veel ongelukken op de Brabantse wegen. Op de A2 waren aan het eind van de middag drie botsingen. En op de A16 bij Zevenbergschen Hoek gebeurde een ernstig ongeluk met een motorrijder. De snelweg is hier dicht.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Bij het ongeluk ter hoogte Zevenbergschen Hoek landde een traumahelikopter midden op de snelweg. De motorrijder werd gereanimeerd, meldden omstanders. Het verkeer kan omrijden via de A59, A27 en A15.
Drie ongelukken op A2Rond zes uur was er op de A2 een ongeluk ter hoogte van Eindhoven. Kort daarvoor ging het mis tussen knooppunt Batadorp en Boxtel. De linkerrijstrook was enige tijd door dit ongeluk dicht, de vertraging bedroeg twintig minuten. Rond tien voor zeven werd nog een ongeluk gemeld op dezelfde snelweg, dit keer ter hoogte van Maarheeze. Hierbij zou iemand gewond zijn geraakt.
[tweet:body:https://twitter.com/Rijkswaterstaat/status/727890814462988289]
Op de A67 ter hoogte van Asten gebeurde eveneens een ongeluk. Rond kwart over zes stond hier nog twee kilometer file.
Cement op de weg Op de A50 tussen Ravenstein en knooppunt Ewijk lag droog cement op het wegdek. Dit werd opgeruimd, waardoor de linkerrijstrook was afgesloten.
[tweet:body:https://twitter.com/ANWBverkeer/status/727894021075505153]

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...