Video

Wim van Erp photoshopt zichzelf in foto's met naakte Georgina Verbaan

5 mei 2016 om 16:53
nl
De Schijndelse Wim van Erp ziet plaatjes, ziet voor zich hoe hij die plaatjes kan bewerken en ziet ze vervolgens massaal gedeeld worden op het internet. Deze week moeten de naaktfoto’s van Georgina Verbaan het ontgelden. Reden voor een duik in de creatieve psyche van Brabants populairste Photoshoptovenaar.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

“Natuurlijk werk ik mijn ideeën niet uitgebreid uit van tevoren. Ik krijg ze vanzelf. Ik zie soms plaatjes op internet voorbij komen waar ik rare beelden bij krijg. Wat voor beelden? Ik zie photoshops gewoon voor me, ver voordat ik ze gemaakt heb.”
Rolfluitje in kont“Het rolfluitje in de reet van Georgina is geen specifieke wens van mij of zo. Maar ik zag ook die foto voor me en wist meteen hoe ik het plaatje ging bewerken. Ik moest direct om het idee lachen. Ik laat mijn bewerkingen vaak aan vrienden zien van tevoren. Zo van, wat vinden jullie ervan. Zij moesten er ook om lachen.”
“Ik heb geen idee of Georgina kwaad op me is. Ik weet dat ze in het verleden niet al te positief heeft gereageerd op foto’s die van haar zijn genomen. Ik hoop dat ze hier wel om kan lachen. Het is grappig bedoeld, zeker niet beledigend.”
Mensen kiezen er zelf voor“Ik wil niemand kwetsen. Het is sowieso niet alsof ik mensen ermee lastig val. Mensen kiezen er zelf voor om naar mijn plaatjes te kijken. Ook als journalisten bellen neem ik aan dat ze bellen omdat ze mijn plaatjes leuk vinden. Als ze mijn plaatjes niet leuk vinden, moeten ze er geen aandacht aan besteden."
“Ik vind ze leuk, zeker. Ik lach erom. Als ik foto’s zie waar ik een raar beeld bij krijg, zal ik ze ook in de toekomst vorm blijven geven. Ik denk wel dat ik het minder leuk ga vinden om ze te blijven maken. Maar hey, ik heb genoeg andere ideeën. Daar maak ik me geen zorgen over.”
LEES OOK: Ludieke foto’s van ‘Wim’s Oppasservice’ uit Schijndel gaan viral: 'Pedagogisch verantwoord'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.