700 man voor 1500 hekken om Giro d’Italia in goede banen leiden

6 mei 2016 om 11:22
nl
Om de Giro d'Italia in goede banen te leiden heeft de organisatie van de wielerronde het Osse bedrijf Traffic Service Nederland ingeschakeld. Vrijdag starten de wielrenners in Apeldoorn. De Brabanders hebben ervaring en dragen de zorg over alle hekken, verkeersregelaars en tekstborden.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Het zijn daarom buitengewoon drukke dagen voor Traffic Service Nederland, dat vrijdag verantwoordelijk is voor het plaatsen van ruim 1500 hekken. ’s Nachts moeten ze weer opgeruimd worden, zodat ze zaterdag elders langs de route kunnen worden geplaatst.

Een monsterklus dus. Het bedrijf gaat vrijdag dan ook met 250 man aan de slag. Zaterdag wordt er zelfs opgeschaald naar 700 man.

‘Uiteraard zijn er meer bedrijven met hekken’
Het bedrijf uit Oss is die druk wel gewend. “Uiteraard zijn er meer bedrijven met hekken, maar de omvang van dit soort projecten maakt dat opdrachtgevers voor ons kiezen”, aldus Johan van Kollenburg van Traffic Service Nederland

Dat klinkt als een standaard promotiepraatje – en dat is het misschien ook wel, maar het bedrijf heeft inderdaad genoeg grote klussen gehad zelfvertrouwen uit te putten. Eerder dit jaar droegen de Ossenaren de zorg over de nucleaire top in Den Haag, vorig jaar was het verantwoordelijk voor een goede start van de Ronde van Frankrijk,

De Giro d’Italia vindt van vrijdag tot en met zondag plaats in Nederland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.