Gewelddadige dood van Michael Schmitt kwam niet als verrassing, stel had al jarenlang slaande ruzie - Omroep Brabant

Gewelddadige dood van Michael Schmitt kwam niet als verrassing, stel had al jarenlang slaande ruzie

6 mei 2016 om 15:27
nl
Dat de 27-jarige Suzanne de V. in de nacht van dinsdag op woensdag haar vriend Michael Schmitt om het leven bracht in hun huis in Helmond, kwam voor naasten niet als een verrassing. Volgens haar zus Jennifer had het stel al jarenlang slaande ruzie. Ook de politie wist van de relationele problemen, zo meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

De zus vond Suzanne woensdagnacht buiten op de grond in de Mgr. Swinkelsstraat, schrijft de krant. Haar gezicht vol bloed, schuddend met haar hoofd. Niet veel later, rond twee uur ’s nachts, werd de 27-jarige meegenomen door agenten.
Bebloede hamer en grote hoofdwondMichael Schmitt, die rond de dertig zou zijn, werd even daarvoor gevonden door de buurman van het stel, die in paniek was gebeld door De V. In de kamer waar hij Schmitt met een grote hoofdwond op de grond zag liggen, lag ook een bebloede hamer. Reanimeren had geen zin meer.
Volgens zus Jennifer was het een kwestie van tijd voordat het tussen de twee mis zou gaan. Het stel was ongeveer twaalf jaar samen en had drie jonge kinderen. De afgelopen jaren waren ze ‘al een keer of vijf’ uit elkaar gegaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.