Vrouw heeft engeltje op haar schouder na ernstig ongeluk met vrachtwagen

6 mei 2016 om 21:53
Een automobiliste had vrijdagavond wel heel veel geluk op A73. Ze kwam met haar auto volledig klem te zitten onder een geschaarde tankwagen. De vrachtwagen kreeg een klapband, schaarde en knalde daarna dwars door de middenberm. De vrouw had 'slechts' wat lichte verwondingen.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De vrachtwagen reed op de rechterbaan toen deze een klapband kreeg. De vrachtwagen ging scharen en op dat moment reed er op de linkerbaan nog een auto naast. Die kwam dus klem te zitten onder de geschaarde combinatie en werd dus helemaal fijngedrukt.
De automobiliste kwam er wonder boven wonder goed vanaf. Ze heeft nekklachten en "slechts een bloedneus", zegt een politiewoordvoerder. Ze is wel meegenomen naar het ziekenhuis.[tweet:body:https://twitter.com/vid/status/728630154323496960]A73 afgeslotenVanwege het ongeluk werd de weg in beide richtingen afgesloten tussen Haps en Cuijk. Dit leverde vier kilometer file op. [tweet:body:https://twitter.com/vid/status/728638370964975616]Vanuit beide richtingen werden omleidingen ingesteld. Verkeer richting Nijmegen werd geadviseerd de A67, A2 en A50 te volgen.
Automobilisten die richting Venlo moesten, konden het best omrijden via de A50, A2 en A67.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...