Duizenden dierenliefhebbers bij Animal Event in Beekse Bergen [FOTO'S]

7 mei 2016 om 20:47 • Aangepast 21 november 2020 om 10:39
nl
Geblaf, geknor, geblaat en gemiauw. Eén keer per jaar zijn in safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek gewone huisdieren naast de wilde bewoners toegestaan. Een zonovergoten Animal Event bracht zaterdag duizenden bezoekers op de been. En de meesten hadden hun eigen hond gezellig meegenomen.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Het was de tiende editie van het driedaagse festival voor dierenfans. Het evenemententerrein stond bomvol stands, wedstrijdpistes, een raskattenplaza, stormbaan en frisbeevelden. Aan alle soorten dierenvertier was gedacht. Konijnen konden een potje voetballen en voor honden was er koekhappen, de ballenbak, een rustgevende yogasessie of samen met de baas het water op voor een kanotochtje.
Diverse honden en hun baasjes waagden zich aan een demonstratie doggy dance. Bij deze relatief nieuwe hondensport beweeg je samen met je hond op muziek. Twisten, achteruit lopen en omrollen, de dieren hebben er overduidelijk plezier in.


FotoreportageOnze fotografe was ook bij Animal Event en maakte prachtige sfeerfoto's. De serie is hier te bekijken.
Verfrissende duikVooral bij de waterplas was het erg druk. Tientallen honden namen er een verfrissende duik, want met 26 graden was het voor het eerst dit jaar zomers warm.
Animal Event is ook zondag nog te bezoeken.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.