Video

Laura dolgelukkig met tweede plek Deutschland sucht den Superstar: 'Er gaan veel dingen gebeuren'

8 mei 2016 om 13:43
nl
Megatalent Laura van den Elzen uit Gemert behaalde de tweede plek bij de Duitse zangtalentenjacht Deutschland sucht den Superstar. Ondanks deze ogenschijnlijke tegenvaller ligt er een prachtige toekomst voor haar met veel concerten in het verschiet, zo vertelde ze zondag tegen Omroep Brabant.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Het lukte Van den Elzen om de finale van de Duitse versie van Idols in Düsseldorf te bereiken. Tijdens de laatste ronde zong ze de nummers 'Nine tot Five' van Dolly Parton, 'Black Velvet' van Alannah Myles en 'Glucksmoment'. Dat laatste nummer zong de andere finalist, Prince Damien, ook.
Prince Damien was volgens het publiek net iets beter dan Van den Elzen. De 18-jarige uit Gemert vertelt daarover dat het 'natuurlijk heel moeilijk was om tegen de favoriet te spelen, die uit Duitsland komt en Duits spreekt'.
ZIE OOK: Laura (18) tweede bij megatalentenshow Deutschland sucht den Superstar
'Mijn doel was bereikt'Somber is Van den Elzen overigens niet. "Om alleen al op dat podium te staan en dan voor duizenden mensen te spelen in één van de grootste shows van Europa... Mijn doel was bereikt."
Ze voegt daaraan toe: "Als ik eenmaal op het podium sta, de mensen zie, het gejuich hoor en weet dat ik mijn nummers mag zingen om een gevoel over te brengen, dan word ik heel blij. Dan kan ik alleen maar genieten."
ZIE OOK: Grootse finale Duitse Idols Twitterkanon: dit waren de leukste berichten
Concerten in DuitslandDe jonge zangeres, die volgens de jury een charmant megatalent is met een positieve uitstraling, is inmiddels druk bezig met de toekomst. Ze bracht zaterdagnacht door in Gemert, maar is weer op de weg terug naar Duitsland.
"Ik ga nu al overleggen over concerten in Duitsland. Er gaan veel dingen gebeuren", aldus een gelukkige zangeres die haar toekomst rooskleurig tegemoetziet. Ondertussen heeft René van Diessen, burgemeester van de gemeente Gemert-Bakel, haar telefonisch gefeliciteerd. Laura is uitgenodigd voor een ontvangst door het college van Burgemeester en Wethouders.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=ubTN4VfgQ84]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.