PSV'ers over bizar landskampioenschap PSV: 'We zijn blijven gaan' - Omroep Brabant
Video

PSV'ers over bizar landskampioenschap PSV: 'We zijn blijven gaan'

8 mei 2016 om 21:15
nl
De staf en spelers van PSV reageerden dolgelukkig na het onverwachte landskampioenschap van hun ploeg in Zwolle, na de winst op PEC. "We zijn blijven gaan", zei PSV-trainer Philip Cocu over de winst en het gelijkspel van Ajax bij De Graafschap.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

"Heel het land had ons afgeschreven, maar we zijn er voor blijven gaan", aldus de PSV-trainer na het duel met Zwolle dat met 1-3 werd gewonnen. "Ook toen we in de rust hoorden dat Ajax voorstond tegen De Graafschap."[Tweet:body:https://twitter.com/paulpostman/status/729321962972053506]
Luuk de JongLuuk de Jong was uitzinnig na het behalen van de landstitel: "Ik denk dat de beste ploeg uiteindelijk alsnog terecht kampioen is geworden", jubelde de spits van PSV. "We hebben er altijd in geloofd, dit is een geweldig gevoel."
Hij vierde al met zijn ploeggenoten feest, terwijl bij de wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax het laatste fluitsignaal nog niet had geklonken. Daar moest het 1-1 blijven. "Ze zeiden dat het afgelopen was. We hadden contact daar", verklaarde hij.  
Jetro WillemsLinksachter Jetro Willems werd gewisseld tegen Zwolle. Op de bank kreeg hij mee dat De Graafschap de gelijkmaker maakte tegen Ajax. "Ik kan moeilijk tegen zulke spanning, maar ik heb altijd vertrouwen gehad. Mensen lachten me weleens uit als ik het vertrouwen in de titel uitsprak, maar dat maakt me niets uit. Ik hield vertrouwen en het is gelukt."
LocadiaAanvaller Jurgen Locadia had een glimlach van oor tot oor: "Het is extra mooi om zo kampioen te worden. Ik ben superblij", reageerde de PSV-aanvaller na ontvangst van de kampioensschaal in Zwolle." [Tweet:body:https://twitter.com/mvdhoven/status/729316761267507201?lang=nl][scribblelive:body:http://scrbliv.me/2056138]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.