Frank Schuttert wint GP Eindhoven: 'Go Easy is in supervorm'

9 mei 2016 om 09:12
nl
Springruiter Frank Schuttert was zondag de beste in de VDL Groep Grote Prijs van Eindhoven. Schuttert moest met Go Easy de Muze als eerste van vijftien combinaties aan de bak in de barrage en zette een tijd neer waarop de anderen zich stukbeten.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

De Italiaan Lorenzo de Luca kwam met Ensor De Litrange nog het dichtst in de buurt. De derde plaats was voor de Nederlander Johnny Pals met Fernando.
SupervormSchuttert had het vol spanning bekeken. "Ja, ik moet eerlijk zeggen dat ik, met nog veertien man na mij, best zenuwachtig werd. Maar Go Easy is in supervorm, hij sprong twee rondes geweldig."
Jur Vrieling werd met de elfjarige hengst Arezzo VDL tweede in de driesterren Grote Prijs van het Noorse Drammen. In de barrage moest Vrieling alleen de beste springruiter van België, Gregory Wathelet, voor zich dulden.
Smolders op dreefZaterdag had Harrie Smolders uit Lage Mierde met Don de tweede plaats bereikt bij de vijfde wedstrijd uit de Global Champions Tour in Hamburg. De Duitser Ludger Beerbaum was hier met Casello de beste.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.