Politie roept 18-jarige verdachte van steekpartij Juzt Lievenshove in Oosterhout op zich te melden

9 mei 2016 om 18:09
nl
De politie is op zoek naar een 18-jarige man uit Oosterhout die vorige week een 20-jarige Tilburger met een mes zou hebben neergestoken bij jeugdinstelling Juzt Lievenshove in Oosterhout.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Waar de verdachte momenteel verblijft weet de politie niet. De Oosterhouter staat landelijk gesignaleerd met een arrestatieverzoek.
Andere kant van verhaal"Het rechercheteam adviseert hem om zichzelf te melden bij de politie. Hij kan dan zijn kant van het verhaal vertellen", aldus een woordvoerder van de politie.
Het slachtoffer liep vorige week maandag meerdere steekwonden op en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 18-jarige verdachte raakte bij het incident licht gewond.
Verzonnen berovingHet duo vertelde vorige week tegen de politie dat ze de verwondingen hadden opgelopen bij een beroving op de Bredaseweg.
Uit nieuw verhoor van het slachtoffer blijkt dat de jongemannen dat verhaal hadden verzonnen. Ze hadden ruzie met elkaar. De jongemannen zouden cliënten zijn van Juzt Lievenshove.
GedragsproblemenJuzt Lievenshove is een instelling waar jongeren met gedragsproblemen tijdelijk kunnen verblijven en behandeld kunnen worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.