Verdachten moord Dordrecht twee weken langer vast, ook mannen uit Breda en Raamsdonksveer verdacht

9 mei 2016 om 19:13
nl
Vier van de tien verdachten die opgepakt zijn na schietpartij in Dordrecht waarbij de 38-jarige Brian Kuma om het leven kwam, zitten nog vast. Het voorarrest van de 27-jarige vermoedelijke schutter werd maandag met twee weken verlengd.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Ook het voorarrest van een 30-jarige man uit Raamsdonksveer en een 23-jarige Bredanaar is met twee weken verlengd. Ze worden verdacht van het overtreden van de Wet Wapens en Munitie. Justitie verdenkt ook een 30-jarige Bredanaar van dit feit. Hij wordt dinsdag voorgeleid. Het voorarrest van een 18-jarige Bredanaar werd niet verlengd. Hij blijft nog wel verdachte.
BeperkingDe verdachten zitten in beperking. Afgelopen zaterdag werden de vijf verdachten uit Raamsdonksveer vrijgelaten. Zij gaan vrijuit.
De schietpartij waarbij Kuma om het leven kwam vond op donderdag 5 mei in het centrum van Dordrecht plaats. Op dezelfde dag werden in Breda en Raamsdonksveer mensen aangehouden. De hoofdverdachte meldde zich samen met zijn advocaat op het politiebureau. Een ruzie zou de oorzaak van de schietparrtij zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.