Poedelnaakte PSV-fan houdt al dansend verkeer tegen tijdens kampioensfeest in Eindhoven

10 mei 2016 om 11:39
nl
Een doldwaze supporter van PSV heeft zich na het behalen van de landstitel door zijn club niet in kunnen houden. De man stond in adamskostuum op de weg in Eindhoven en hield al dansend het verkeer tegen. Dat blijkt een video die maandagavond op YouTube is gepubliceerd.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Op de beelden is te zien hoe de fan poedeltjenaakt op een auto springt, een brandende fakkel vasthoudt en de politie uitdaagt met zijn bedenkelijke danspasjes.
Merkwaardige tafereelIn eerste instantie werd gemeld dat de fan tijdens de huldiging zijn kleren had uitgetrokken. Maar volgens verschillende ooggetuigen deed het merkwaardige tafereel zich zondagavond voor, vlak na het behalen van de landstitel.
Of de naakte supporter uiteindelijk in de cel is beland, is niet duidelijk.
ZIE OOK: LIVE: Huldiging PSV losgebarsten op stampvol Stadhuisplein: 100.000 fans juichen om landstitel
De onverwachte landstitel voor de voetballers van PSV bracht Eindhoven maandag in vervoering. Het centrum van de stad liep tijdens de huldiging vol. Het Stadhuisplein werd vanwege de grote toeloop al snel afgesloten, en ook de Markt (waar de huldiging op een groot scherm te zien was) moest dicht. Naar verwachting waren zeker 100.000 mensen op de been.[YouTube:body:https://youtu.be/ezvvzGRVF-k][Flickr:body:https://www.flickr.com/photos/omroepbrabant/albums/72157667915260262]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!