Kunnen Jeroen Zoet en Marco van Ginkel een beetje darten? Van Gerwen: 'Dit kan lang gaan duren'

11 mei 2016 om 06:47
nl
Na het binnenhalen van de landstitel en het daarop volgende kampioensfeest, zaten PSV’ers Jeroen Zoet, Marco van Ginkel, Jeffrey Bruma en Jetro Willems dinsdagavond bij RTL Late Night. Daar was ook darter Michael van Gerwen uit Gemonde te gast en dus kon een snel potje darts niet ontbreken.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Zoet daagde ploeggenoot Van Ginkel uit voor ‘een potje 101’. Wie het snelst bij de 0 uit kwam, door ook met een dubbel te eindigen, mocht zich winnaar noemen. Van Gerwen, onder meer bevriend met Zoet, nam de rol van scheidsrechter op zich.
'Lange avond'Dat beide PSV’ers beter hun voeten kunnen laten spreken, bleek al snel. “Dit wordt een hele lange avond”, aldus een lachende Van Gerwen. Het is onbekend wie als winnaar uit de bus is gekomen. Het potje werd niet binnen de zendtijd afgerond.
De PSV’ers waren te gast bij Humberto Tan om na te praten over het zinderende slot van de competitie met de landstitel als resultaat. Maandag waren zo’n 100.000 mensen op de been bij de huldiging van PSV.
KrakerVan Gerwen moet donderdag nog flink aan de bak in de Premier League Darts. In een uitverkocht Ahoy Rotterdam neemt ‘Mighty Mike’ het op tegen directe concurrent Phil Taylor.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.