Video

Gezocht: dynamische leuke stoere namen voor zwarte berentweeling

11 mei 2016 om 20:19
nl
Honderden suggesties voor leuke, afwijkende en stoere namen zijn er de afgelopen tijd al binnengekomen bij dierenpark Zie-Zoo in Volkel. Het dierenpark schreef recent een namenwedstrijd uit voor de zwarte berentweeling. Broer en zus, geboren in januari, zijn sinds eind april te zien voor het publiek.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Ook bij dierenpark Zie-Zoo in Volkel trok de jonge berentweeling extra publiek. Het was niet zo gek als bij de Beekse Bergen, waar zelfs files ontstonden om een pasgeboren olifantje te zien, maar drukker dan normaal is het nog steeds.
Iedereen doet meeHet kleine dierenpark heeft voor de berentweeling een namenwedstrijd uitgeschreven. De respons daarop is enorm. "Honderden hebben we er al binnen", zegt Eeg Manders van het park. "Het leuke is dat de uitgekozen namen straks ook officieel in het dierenpaspoort komen te staan, de dieren gaan dus ook officieel hun verdere leven zo heten."
Trots op moeder BibiDe tweeling blijft nog tot eind 2017 in Volkel om daarna herplaatst te worden bij andere Europese dierentuinen. Uiterst tevreden zijn ze in Volkel over moeder Bibi. "Bibi is met de hand grootgebracht en heeft na een eenmalig filmoptreden lange tijd opgesloten gezeten in een klein hokje. Ze heeft echter al onze verwachtingen overtroffen, ze doet het geweldig."
Bella In een emmer zitten tot nu toe alle inzendingen, handenvol haalt Eeg Manders eruit. Een greep uit de voorgestelde namen: Tessa, Binkie, Jolien, Sander, Beertje en Peppi& Kokkie.
De termijn om mee te doen aan de namen-wedstrijd is nog niet voorbij. Om mee te kunnen doen, moet je echter wel naar Volkel, op visite bij de tweeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.