Willem II, NAC én FC Eindhoven zijn gewaarschuwd voor Jack's Army

13 mei 2016 om 15:48
nl
Eigenlijk is het een klein wonder dat Almere City de tegenstander van Willem II in de playoffs is. De club uit Flevoland stond in de winterstop nog laatste in de Jupiler League. Maar nadat Jack de Gier uit Schijndel daar het roer overnam van trainer Maarten Stekelenburg ging het opeens draaien.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Jack de Gier, oud-speler van onder meer FC Den Bosch én komende tegenstander Willem II, heeft met zijn ontspannen en no-nonsense aanpak in enkele maanden furore gemaakt. Hij kreeg zijn ploeg op de rit, pakte de 4e periodetitel en de bijnaam van Almere City is inmiddels 'Jack's Army'.
In een flowEn dus ziet De Gier wel kansen voor zijn ploeg. Ook tegen Willem II. "Wij zijn aan een goede fase bezig en hebben in deze playoffs ook Emmen al uitgeschakeld. Dan kun je niet ontkennen dat onze groep in een flow zit."
Voor Willem II een strafEn dat kun je van tegenstander Willem II niet zeggen. Is de playoffs voor Willem II een straf, voor Almere City is het een hoofdprijs. "Willem II is een goede ploeg, maar zit in een situatie die ze niet willen. En een Jupiler League tegen een eredivisieploeg in de na-competitie kan voor verrassingen zorgen. Daar houden wij ons aan vast."
Jack de Gier, met een verleden als speler, trainer én assistent-trainer bij Willem II moet lachen als hem de suggestie wordt gedaan dat de Tilburgse club nog een opvolger zoekt voor vertrekkend trainer Jurgen Streppel.
Jupiler League of Eredivisie"Ik heb het hier in Almere heel goed naar mijn zin en heb hier ook een jaar bijgetekend. Ik wil voorkomen dat ik te snelle stappen maak. Dit is ook goed voor mijn ontwikkeling als trainer. Dus ik blijf lekker in Almere. We zullen alleen gaan zien of dat in de Jupiler League of in de eredivisie is."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.