België lacht om einde van carrière Josje, tv-show neemt zangeres op de hak

13 mei 2016 om 22:43 • Aangepast 21 november 2020 om 10:29
nl
Een deel van België is bezorgd om Josje uit Heusden nu ze geen lid meer is van K3. Josje dreigt namelijk weg te zakken in de anonimiteit, zo is te lezen in de Vlaamse pers. En dat is voer voor veel grappen in België. Zo ook voor de lolbroeken van de Belgische tv-show De Ideale Wereld.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Het tv-programma dreef twee keer de spot met de dreigende anonimiteit van Josje. De video's werden online duizenden keren bekeken en gedeeld.
Anonimiteit is toch verschrikkelijk?In de eerste video zien we een verslaggever van het programma straatinterviews doen. Hij vraagt Belgen of ze het verschrikkelijke nieuws over Josje's aanstaande anonimiteit al hebben gehoord. "Het moet toch een verschrikking zijn om niet herkend te worden op straat?" De mensen die de verslaggever op straat spreekt, stellen Josje gerust. "Het voelt goed hoor om anoniem te zijn. Dat is voor mij een way of life."

Wachten op privacy instellingen...

In een andere video zien we Josje op Instagram. Bij een foto van de oude K3 schrijft ze: "Hè wat stom. Ik sta in de schaduw van die andere twee." Vervolgens probeert ze de hashtag 'JosjevanK3' te typen, maar die herkent Instagram niet. Als suggesties geeft Instagram 'bedoelde u Klaasje van K3?'. Na nog tien soortgelijke suggesties waarbij zelfs 'de geluidsman van K3' als optie wordt gegeven, schrijft Josje gefrustreerd: '#JOSJEVANK3!!!!!'.

Wachten op privacy instellingen...

VoodooVerderop zien we Josje een lintje doorknippen bij café De Vergetelheid. Na een knutselmiddag post Josje een foto van een voodoopopje van Karen met de tekst 'Fuck Karen' voorzien van een pentagram en het getal van de duivel '666'. En zo gaat het maar door.
Hopelijk kan Josje tegen een grap en anders kan ze zich geruststellen met de gedachte dat met al die aandacht van onze zuiderburen ze voorlopig allesbehalve vergeten is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.