Danny en Django zijn dolblij met hun nieuwe single: 'Wij met z'n twee'

13 mei 2016 om 17:25
nl
Het was er tot nu toe nog nooit van gekomen, maar nu is het zover. Django Wagner en Danny de Munk hebben samen het duet Wij Met Z’n Twee opgenomen, dat vrijdag uitkwam. De twee volkszangers kwamen hun single vrijdagmiddag direct live zingen bij Omroep Brabant.
Profielfoto van van den Hoven Maarten
Geschreven door
van den Hoven Maarten

Het tweetal had al veel eerder plannen om een keer samen te werken, maar door de overvolle agenda’s van beide artiesten lukte dat telkens niet.
SamenwerkingDe twee komen elkaar om de haverklap tegen in het land bij live evenementen en hebben al jaren een klik. Een samenwerking lag dan ook voor de hand.
Twee jaar geleden wilde Danny al graag meewerken aan het Edison winnende album Samen…, van Django. Helaas lukte het toen niet om ruimte te vinden in de agenda.
EnthousiastDanny: “Het is echt een topliedje. Dit had al veel eerder moeten gebeuren. Ik ben blij dat het nu gelukt is”. Hij denkt dat het liedje goed aan gaat slaan. “Er zullen weinig kroegen zijn waar je dit liedje niet gaat horen denk ik.”
Django is eveneens opgetogen over het duet: “Het was geweldig om dit samen met Danny te doen. Dit nummer gaat over echte vriendschap en dat past goed bij ons. Danny is voor mij nu eenmaal meer dan een collega. Ik ben enorm trots op het resultaat. We hebben er met heel veel plezier aan gewerkt”.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.