Video

Huldiging in eigen dorp Gemert: Laura bedankt iedereen voor steun bij Duitse talentenjacht

14 mei 2016 om 01:37
nl
Ze werd tweede, maar voor Gemert is ze de onbetwiste Superstar. Het dorp huldigde vrijdagavond dorpsgenoot en zangeres Laura van den Elzen. Die werd vorige week tweede in de populaire Duitse talentenjacht Deutschland sucht den Superstar. "Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat ze het kon", zei opa Van den Elzen.
Profielfoto van Vossen Tonnie
Geschreven door
Vossen Tonnie

Als een ervaren popster deelde Laura handtekeningen uit, ging ze met fans op de foto en zong ze vol overgave de nummers waarmee ze in Duitsland zo hoog scoorde.
'Supervet dat dorp zo heeft meegeleefd'Erg druk was het niet, maar de fans die voor de huldiging naar uitgaanscentrum Tiime Out waren gekomen, kregen uit eerste hand een bedankje van de zangeres. "Het is supervet om te merken dat het dorp zo heeft meegeleefd, dan ben je trots dat je uit Gemert komt."
LEES OOK: Laura (18) tweede bij megatalentenshow Deutschland sucht den Superstar: 'Hoogtepunt in mijn leven!'
Haar fans blijven erbij dat Laura eigenlijk had moeten winnen. "In Gemert weten we al lang dat ze goed kan zingen, ze treedt hier regelmatig op als er iets te doen is."
Opa van den Elzen: "Het was heel zwaar voor haar'Oma van den Elzen krijgt nog iedere keer 'kippenvel' als ze Laura hoort zingen. Samen met haar man volgde ze elke showavond van de talentenjacht. "Vanzelfsprekend waren wij er iedere keer bij. Het was heel zwaar voor haar maar Laura is heel sterk", zegt opa van den Elzen.
LEES OOK: De weg naar een half miljoen: zo bereikte Laura (18) de finale van 'Deutschland sucht den Superstar'
Volgende week begint Laura aan de toernee die volgt op het winnen van de tweede plaats in de talentjacht. Maar eerst gaat ze zaterdagavond nog uit volle borst Douwe Bob aanmoedigen. "Dan ben ik voor Nederland."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.