'Heb een superdomme fout gemaakt', spijt vrouw na beklimmen podium Harmony of Hardcore

15 mei 2016 om 16:20
nl
De vrouw uit Uden die zaterdag bovenop het metershoge hoofdpodium van het festival Harmony of Hardcore in Erp klom, wilde een 'mooi uitzicht hebben'. Dat laat ze schriftelijk aan Omroep Brabant weten. "Het was een onverantwoorde, impulsieve actie."
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Op beelden was te zien hoe de vrouw op de top van het podium staat, soms zelfs zonder zich vast te houden. De vrouw probeerde zelfs even over de rand te klimmen, blijkt uit beelden die aan de achterkant van het hoofdpodium zijn gemaakt en op de website VKMag staan. [YouTube:body:http://youtu.be/V8q97DTqLhU]
Muziek stilgelegdVolgens organisator Par-T was de vrouw 'ergens onderdoor geklommen, waardoor ze de mogelijkheid zag op de mainstage te klimmen'. De muziek op het hoofdpodium werd daarop stilgelegd. Een vriendin van de vrouw deed via de microfoon een smeekbede om naar beneden te komen. "Wil je er alsjeblieft vanaf komen? Alsjeblieft, dan kan het feestje doorgaan. Alsjeblieft kom er vanaf." De vrouw is uiteindelijk met een hoogwerker naar beneden gebracht.
ZIE OOK: Vrouw klimt op metershoog hoofdpodium van Harmony of Hardcore
Excuses aangebodenDe vrouw uit Uden spreekt van een 'super domme fout'. "Ik heb de beveiligers en het bestuur al mijn excuses aangeboden en verteld dat het echt niet mijn bedoeling is geweest om het zo uit de hand te laten lopen. Ik heb m'n lesje hieruit zeker geleerd."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.