Wanneer downie Björn met zijn Jolinda gaat dineren, blijft geheim: 'Het moet wel leuk worden'

17 mei 2016 om 21:20
nl
De stapelverliefde keukenhulp Björn van Brownies& Downies in Asten mag binnenkort met zijn vriendinnetje Jolinda uiteten op kosten van de baas. Dat gebeurt wel in het geheim, want de pers mag daar niet bij zijn. Dat laat de baas van Björn, Sander van Brussel, weten.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Björn kreeg het etentje na een succesvolle Facebookactie. Hij moest 250 likes op Facebook verzamelen om het etentje te verdienen. Dat lukte, en hoe. Hij haalde ruim 201.000 likes en ruim 67.000 shares binnen. "Ongelooflijk bedankt voor alle lieve reacties! Wat wordt het Björn gegund", schrijft Brownies& Downies Asten.
Datum geheimInmiddels wordt er al volop nagedacht over het romantische diner. "Björn heeft bijna een datum gepland met Jolinda. We kijken momenteel of hij wat eerder van de opleiding af mag voor het diner", zegt zijn baas Sander van Brussel tegen Omroep Brabant.
Volgens Van Brussel blijft de precieze datum van het etentje voorlopig geheim voor de pers. "Dat hebben we besloten na overleg met de ouders van Björn. Hij slaat namelijk dicht door camera's die te dicht bij hem staan. We willen het wel leuk voor hem houden."
Talk of the townDe baas van Brownies& Downies Asten zegt dat de actie 'overweldigend' was voor hem en zijn medewerkers. "Het is niet normaal wat er is gebeurd. Ik merk ook dat er in het dorp volop over wordt gesproken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.