'Spanning is voelbaar', NAC Breda en Willem II zijn klaar voor wedstrijd van het jaar

19 mei 2016 om 19:52 • Aangepast 21 november 2020 om 10:18
nl
De spanning is voelbaar in en rond het stadion van NAC Breda. Volgens onze sportverslaggevers is het duidelijk dat de derby tegen Willem II in de finale van de play-offs om een plekje in de eredivisie enorm leeft.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

"Je ziet de spanning op de gezichten van de fans van NAC", zegt Willem II-watcher Job van der Zon. "Aan alles merk je dat er iets op het spel staat. Het is oorlog vanavond."
De derby wordt vanavond gespeeld zonder supporters van Willem II. De Tilburgse fans kijken de wedstrijd in de eigen stad. "Dat is ontzettend jammer", aldus Van der Zon. De fans van NAC reageerden in ieder geval gevat op het ontbreken van de rivaliserende supporters.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens NAC-watcher Ronald Sträter wil de Bredase club enorm graag terugkeren in de eredivisie. "Voor NAC zijn het dé wedstrijden van het seizoen. Het leeft enorm", zegt Sträter.
De verslaggevers van Omroep Brabant zijn het eens over de uitslag van het duel van vanavond. "Het wordt 1-1", zo klinkt het uit beide kelen. De aftrap van het duel is om 18.30 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.