Video

'Makkelijkste examen ever', vloggers niet onder de indruk van Engels

19 mei 2016 om 22:05
nl
Jorn van Essen (18) uit Tilburg komt zijn examenperiode vloggend door. Hij maakt video's op allerlei momenten van de dag en vertelt hoe zijn examens gaan. Ook vertelt hij regelmatig hoe weinig hij heeft uitgevoerd om de toets ook daadwerkelijk te halen. "Ik heb een paar films gekeken zonder ondertiteling", zegt hij over het vak Engels. Niet alleen Jorn, maar ook Noortje de Vries vlogt over haar examens. "Engels ging eigenlijk wel goed vandaag", zegt ze.
Profielfoto van Verhoeven Birgit
Geschreven door
Verhoeven Birgit

Onvoorbereid ging Jorn zijn examen Engels in. Zo doet hij dat eigenlijk met al z'n examens. "Ik noem het productief niks doen. Met zo min mogelijk werk toch een voldoende halen. Waarom zou je meer doen?", zegt hij. Na afloop bestempelt hij Engels als 'het makkelijkste examen ever'.
Een inkijkjeHet leven van een vlogger is druk. Een aantal keer per dag video's maken en het daarna ook nog monteren. Bovendien geef je mensen ineens een inkijkje in je leven.
"Ik heb wel zoiets van sommige dingen hoeven nou ook weer niet op beeld. Maar ik ben er op zich heel open in", zegt Noortje. [tweet:body:https://twitter.com/BirgitVerhoeven/status/733243207358746624] Vlogger Jorn hoopt met zijn video's vooral bekend te worden. "Het is toch leuk als mensen je herkennen." Op school zijn er veel scholieren die zijn video's en die van Noortje bekijken. "Ik vind het wel leuk wat ze doen, zo kan ik ook een beetje volgen hoe anderen hun examens doorkomen", zegt een scholier.
Beide vloggers hopen hun examens gewoon te halen. "Anders wordt het het staatsexamen of nog een jaar overdoen", zegt Jorn, "maar daar ga ik niet voor."[tweet:body:https://twitter.com/BirgitVerhoeven/status/733246808873435136] [youtube:body:https://youtu.be/5P0DVcA1_7w][youtube:body:https://youtu.be/0IdwhN6NFhE]


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.