NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar in tranen na zege op Willem II in play-offs

20 mei 2016 om 09:00 • Aangepast 21 november 2020 om 10:18
nl
NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar ging donderdag in tranen van het veld in Breda. De keeper was emotioneel na de overwinning van zijn ploeg in de play-offs op aartsrivaal Willem II. Het werd 2-1 voor NAC, waardoor de ploeg volop mag hopen op een terugkeer naar de eredivisie.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Het was bovendien de laatste wedstrijd van Ten Rouwelaar in het Rat Verlegh Stadion. De keeper stopt namelijk dit seizoen. "Het was emotioneel een zware avond voor mij."

Wachten op privacy instellingen...

'Ongelooflijk veel spanning'Dat had volgens de doelman verschillende redenen. "Het was mijn laatste duel in Breda, waar ook nog eens ongelooflijk veel spanning op zat. Als je dan ziet dat je ploeg op karakter de overwinning pakt en echt voor iedere bal vecht, dan breek je als topsporter. NAC zit gewoon heel diep bij mij."

Wachten op privacy instellingen...

Toch wil Ten Rouwelaar zich nog niet rijk rekenen. De zege op Willem II vond hij mooi, maar de doelman weet dat de tweestrijd nog niet beslist is. Komende zondag treffen de Brabantse clubs elkaar namelijk opnieuw, maar dan in Tilburg.
LEES OOK: NAC Breda wint in slotfase van aartsrivaal Willem II en zet eerste stap richting eredivisie

Wachten op privacy instellingen...

'Keihard vechten'"We hebben nog niets", aldus de goalie. "Was dit de finale maar geweest, dan waren we er nu geweest. We moeten zondag gewoon maar winnen bij Willem II. Dat lukt alleen door keihard te vechten. We moeten vechten om straks feest te kunnen vieren."
Het duel in Tilburg begint zondag om 16.30 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.