Video

Rattenplaag in Albert Heijn Valkenswaard: winkel moet per direct dicht

20 mei 2016 om 20:23 • Aangepast 21 november 2020 om 10:16
nl
De Albert Heijn in de Kardinaal de Jongstraat in Valkenswaard heeft last van ratten en is daarom voorlopig dicht. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleerde de supermarkt donderdag en oordeelde dat de winkel per direct dicht moest. Pas na het weekend gaat de supermarkt weer open.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Volgens een woordvoerder van Albert Heijn lopen er al langere tijd ratten in de supermarkt. Een gespecialiseerd bedrijf heeft al eerder maatregelen genomen om de overlast daarvan terug te dringen, maar dat had niet genoeg effect.
"De hele omgeving daar heeft last van ratten", vertelt een woordvoerder. "Het was een beetje dweilen met de kraan open."
Gaten en kieren dichtenDaarom is de winkel nu gesloten voor 'ingrijpend onderhoud'. "We gaan nu kieren en gaten goed dichten. De plafondplaten worden geïnspecteerd en gereinigd of vervangen. Allemaal extra maatregelen om te zorgen dat als de winkel weer open gaat, het schoon en hygiënisch is."

Wachten op privacy instellingen...

Wanneer weer open?Vrijdag en zaterdag is de Albert Heijn in de Kardinaal de Jongstraat sowieso dicht. Begin volgende week gaat de winkel waarschijnlijk weer open, maar wanneer precies is nog niet duidelijk.
Een deel van de houdbare producten waarvan de verpakking nog dicht is, kan volgende week nog gewoon verkocht worden. Alle verse producten worden vernietigd
Klanten voor gesloten deurKlanten staan vrijdag voor een gesloten deur. Op de gevel hangt een briefje waarop staat dat de winkel gesloten is vanwege groot onderhoud. De Albert Heijn in de Corridor in Valkenswaard, zo'n 700 meter verderop, is wel gewoon open.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.