Adam Nemec per direct vertrokken bij Willem II, boos over 'pesterijen'

20 mei 2016 om 18:49
nl
Adam Nemec heeft per direct afscheid genomen bij Willem II. De 30-jarige spits is per direct naar Wenen vertrokken om zich bij het trainingskamp van Slowakije te voegen. De nationale ploeg van Slowakije bereidt zich daar momenteel voor op het EK.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Nemec wilde zich al eerder melden in Wenen, maar daar stak Willem II een stokje voor. De Tilburgse club hield de spits aan zijn aflopende contract. Hij werd echter niet geselecteerd voor de play-offwedstijd tegen NAC Breda.
‘Het zijn pesterijen’Aan de NOS laat Nemec weten hier niet blij mee te zijn. "Waarom doen ze me dit aan? Ik snap het niet. Ik weet al langer dat trainer Jurgen Streppel me niet meer laat spelen. Het zijn pesterijen."
ZIE OOK: Willem II zegt contract van acht spelers 'formeel' op, optie doelman Bertrams wel gelicht
Streppel, die de speler ook niet selecteerde voor de wedstrijd van zondag, snapt de ophef niet. "De afspraak was dat hij tot en met de laatste wedstrijd bij de club zou blijven. Het klopt, hij speelde niet meer, maar ik had hem nog nodig kunnen hebben door blessures of schorsingen. Omdat Nemec niet werd geselecteerd, mocht hij nu alsnog naar Wenen vertrekken.
Dit seizoen niet gescoordDit seizoen speelde Nemec tien wedstrijden voor Willem II. Hierin kwam hij niet tot scoren. Nemec scoorde wel drie keer in zeven duels tijdens de EK-kwalificatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.