Mister Willem II Bud Brocken: 'Ik heb me geërgerd aan speelwijze Willem II'

20 mei 2016 om 19:53
nl
Piepend en krakend bereikt Willem II het einde van het seizoen. Door het terugplaatsen van FC Twente naar de Jupiler League lijkt de Tilburgse club behouden voor de Eredivisie, maar om daar echt zeker van te zijn moet het zondag afrekenen met NAC Breda. Voormalig Willem II'er Bud Brocken hoopt op een overwinning voor zijn club, maar dan moet er volgens hem wel een schepje bovenop. "Het is te gezapig. Het publiek valt in slaap", aldus Brocken in FC Onder Ons.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

"Ik heb me met name geërgerd aan de speelwijze. Het spel van Willem II is verzorgd, maar ik mis de absolute wil om te winnen".  
'Triest'Volgens Brocken is zijn club niet de enige die lijdt aan dit probleem. "Het is een trend in de hele Eredivisie. Teams blijven achterin maar rondtikken. Bang om balverlies te leiden en er gebeurt niets. Soms zit ik 45 minuten naar een wedstrijd te kijken en dan is er één doelpoging geweest. Dat is triest."
Het voetbalprogramma FC Onder Ons staat deze week grotendeels in het teken van de kraker Willem II - NAC Breda. Gasten zijn Bud Brocken, Aad de Mos en NAC-watcher Ronald Strater. De presentatie is in handen van Paul Post.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.