Video

Grote controleactie op vakantiepark De Molenheide aan Vijverweg in Schijndel

21 mei 2016 om 14:03
nl
Op vakantiepark De Molenheide in Schijndel vond zaterdag een grote controleactie plaats. Aan de actie namen medewerkers van de Belastingdienst, Inspectie SZW, UWV, SVB en de politie deel. In totaal waren er zo’n twintig mensen in touw.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De actie begon zaterdagochtend rond kwart over acht en was aan het einde van de middag afgelopen. De officiële resultaten van de controleactie zijn nog niet bekend. Die zullen later naar buiten worden gebracht.
Fraude, fiscale zaken en drugszaakVolgens burgemeester Jetty Eugster gaat het onder meer om een paar gevallen van fraude, fiscale zaken en een kleine drugszaak. “Er was geen concrete aanleiding voor de controle. We wilden gewoon weten wie er allemaal op het park verblijven. Voor het geval er iets zou gebeuren."
Euster is blij dat de 'vangst' lijkt mee te vallen. "We zijn blij dat we niet te veel vreemde zaken hebben gevonden. De gemeente Schijndel voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van de mensen op het park. Molenheide gaat ons aan het hart.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.