Video

Honderden supporters steunen NAC tijdens laatste training voor cruciaal duel tegen Willem II

21 mei 2016 om 15:23 • Aangepast 21 november 2020 om 10:16
nl
Honderden NAC-supporters waren zaterdagochtend aanwezig bij de laatste training van de NAC-selectie voor het cruciale duel tegen aartsrivaal Willem II.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

De selectie van Marinus Dijkhuizen werkte in het stadion een rustige laatste training af. De supporters zongen, sprongen en staken fakkels af. Nadat de gele rook in het stadion was opgetrokken, gingen de NAC-spelers aan de slag.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

VastberadenheidTrainer Marinus Dijkhuizen voelt in zijn selectie 'een zekere vastberadenheid'. "En dat geeft vertrouwen. Het gaat er zondag om welke ploeg mentaal het sterkste is en het beste met de druk kan omgaan. De wedstrijd kan binnen een minuut een andere wending krijgen. We moeten sowieso voor een goal gaan."
Aanvoerder en spits Sjoerd Ars kijkt uit naar het duel van zondag. "Vier wedstrijden binnen tien dagen is fysiek zwaar, maar we zijn er klaar voor. We laten ons niet afleiden door randzaken. Promotie was onze doelstelling en daar gaan we nog steeds voor." Centrale verdediger Kenny van der Weg: "We zijn dicht bij onze doelstelling en moeten er vol voor gaan. Ook willen we minimaal een keer scoren."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Zondagmiddag om kwart voor vijf wordt in Tilburg beslist of dat NAC promoveert naar de eredivisie of dat Willem II zich handhaaft in de hoogste divisie. Donderdag wonnen de Bredanaars de eerste wedstrijd met 2-1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.