Bloemen langs kanaal waarin Bart Hillen dood werd gevonden: 'Ik zal je nooit vergeten opa' - Omroep Brabant
Video

Bloemen langs kanaal waarin Bart Hillen dood werd gevonden: 'Ik zal je nooit vergeten opa'

21 mei 2016 om 16:52
nl
Langs het kanaal in Helmond zijn bloemen en tekeningen neergelegd. Donderdag werd in het water een lichaam gevonden. De politie gaat ervan uit dat het gaat om het lichaam van de 67-jarige Bart Hillen. Hij werd al weken vermist.
Profielfoto van Nelissen Saskia
Geschreven door
Nelissen Saskia

DNA-onderzoek moet formeel nog uitwijzen dat het inderdaad om de vermiste man gaat, maar zowel familie als de politie hebben het sterke vermoeden dat het lichaam dat van Bart is.
Familieleden van Bart hebben bloemen en tekeningen neergelegd op de plek waar Bart uit het water werd gehaald. "Ik zal je nooit vergeten opa. Bedankt voor de leuke tijden", staat op een van de kaartjes. Een kleinkind heeft een tekening tussen de bloemen gelegd voor 'Opa Bart'.
Al drie weken vermistEen voorbijganger tipte de politie donderdagochtend dat er iets in het kanaal aan de Rochadeweg dreef. Eerst leek het op een tas, later bleek het een stoffelijk overschot, gewikkeld in een deken.
Met een kraan werd het pakket uit het water gehaald. Gezien de omstandigheden waaronder het lichaam werd aangetroffen, gaat de politie uit van een misdrijf.
Bart Hillen vertrok drie weken geleden vermoedelijk vanuit zijn woning in Helmond. Daarna werd er niets meer van hem vernomen. De politie doet met een team van 25 man onderzoek naar de dood van Hillen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.