Video

Flinke vuurwerkshow bij laatste training Willem II [VIDEO]

21 mei 2016 om 20:22 • Aangepast 21 november 2020 om 10:16
nl
Willem II werd zaterdagmiddag bij de laatste training voor het cruciale duel tegen NAC Breda gesteund door enkele honderden supporters, die bij de opkomst van de selectie in het stadion in Tilburg een flinke vuurwerkshow verzorgden. De spelers zelf kwamen met brandende fakkels het veld op.
Profielfoto van Job van der Zon
Geschreven door
Job van der Zon

"Dit was indrukwekkend", zei trainer Jurgen Streppel na afloop van de training. "Ik woon in Maaskantje, dus ben wel wat gewend", grapte Jordens Peters. "Nee, dit was echt bijzonder. Het geeft aan hoe de club leeft en hoe de derby leeft. Morgen gaan ze ook van de eerste tot de laatste minuut tekeer. Wij gaan dat voorbeeld volgen", beloofde de aanvoerder.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Trainer Jurgen Streppel refereerde na de verder rustige slottraining in het stadion aan de promotiewedstrijd tegen FC Den Bosch van vier jaar geleden. Toen promoveerde Willem II in een kolkend Tilburgs stadion naar de eredivisie. "Toen was het ook onmogelijk om te verliezen", aldus Streppel. "Met 15.000 man achter ons gaat het lukken. We hebben een stadion dat alleen voor Willem II is."

Wachten op privacy instellingen...

Van der Struijk, Kali en Wuytens fit voor returnDe Tilburgers hebben in eigen huis een 2-1 achterstand ongedaan te maken. Frank van der Struijk, Dries Wuytens en Anouar Kali kwamen allen met pijntjes uit het eerste duel tegen NAC Breda. Het drietal trainde zaterdag ook niet mee, maar Streppel rekent op de inzetbaarheid van het trio.
"Dat was puur uit voorzorg. De jongens zeiden allemaal dat ze klaar zijn om te spelen. Maar dat is logisch, voor zo'n wedstrijd", aldus de trainer die tegen NAC Breda afscheid neemt van Willem II. "Toen ik net het veld op kwam lopen en met de supporters sprak, dacht ik wel even dat morgen mijn laatste werkdag is. Dat deed me wel wat."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.