Basketbalclub SPM Shoeters neemt afscheid van coach Sam Jones

22 mei 2016 om 17:10
SPM Shoeters gaat niet verder met coach Sam Jones. Dat heeft de Bossche basketbalclub zondag bekendgemaakt. "Het was een zwaar besluit omdat wij zeer waarderen wat Sam elf jaar heeft gegeven aan het topbasketbal in Den Bosch", zegt voorzitter Albert Dominicus.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

“Na elf intensieve jaren is het voor beide partijen goed dat ieder zijn eigen weg kiest. Wij wensen Sam veel succes toe in zijn verdere carrière”, aldus Dominicus namens het bestuur.
Jones werd vier keer landskampioen met Den Bosch. Tweemaal als speler, eenmaal als assistent-coach en in 2015 als hoofdcoach. Ook won hij dit seizoen de Supercup en de beker. In de play-offs om de landstitel werd Den Bosch in de halve finales uitgeschakeld.
‘Koester mijn tijd’“Het punt is aangebroken dat er een frisse wind moet gaan waaien binnen deze organisatie. Ik koester mijn tijd hier en bedank de club en de spelers voor het begin van mijn mooie carrière als coach in Den Bosch, die ongetwijfeld ergens anders een vervolg krijgt.”[Tweet:body:https://twitter.com/SPMshoeters/status/734371608958259200]

Wachten op privacy instellingen...