Trainer Marinus Dijkhuizen steekt hand in eigen boezem: 'NAC was dit seizoen net niet goed genoeg'

22 mei 2016 om 21:48
nl
Trainer Marinus Dijkhuizen was er na afloop duidelijk over. Het hele seizoen van NAC was het al 'net niet' en dat was het in de beslissende wedstrijd tegen Willem II wederom. Ondanks kansen voor Kevin Brands op de cruciale 3-2 bleef het in Tilburg 3-1, waardoor NAC na de 2-1-zege van donderdag een tweede jaar in de Jupiler League moet blijven.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

"We zijn niet goed genoeg", concludeerde de trainer na afloop. "In slimheid, maar ook in het nakomen van afspraken. We krijgen weer doelpunten tegen uit standaardsituaties omdat spelers niet doen wat we hebben afgesproken en ze elkaar daar ook niet op wijzen. Daar lopen we het hele seizoen al tegenaan."
ZIE OOK: Willem II blijft op eigen kracht in de Eredivisie, NAC loopt promotie mis
'NAC leeft'Uithuilen en opnieuw beginnen, is het credo voor Dijkhuizen. De club zal wel terug moeten in begroting nu een tweede jaar van minder inkomsten op de rol staat. "We moeten een heel stuk achteruit, maar er zal genoeg geld overblijven om een goed team op de been te krijgen. De afgelopen weken is wel weer bewezen dat NAC leeft, dus ik ga er vanuit dat de supporters en sponsoren de club trouw blijven."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.