NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar treurt bij afscheid: 'De ultieme beloning is niet gelukt' [VIDEO]

22 mei 2016 om 21:53
nl
De druiven zijn zuur voor NAC Breda na de nederlaag tegen aartsrivaal Willem II in de nacompetitie. Niet in de laatste plaats voor doelman Jelle ten Rouwelaar, die tegen de Tilburgers afscheid nam als profvoetballer. ‘Ik had de club en de regio graag iets moois willen geven, maar helaas is dat niet gelukt.’
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

“Promotie was de ultieme beloning geweest”, sipte Ten Rouwelaar. “Willem II had het betere spel, maar bij de grootste kans via Suk. Daarna geven de wedstrijd uit handen bij een standaardsituatie en gaan we met een slecht gevoel de rust in. In de tweede helft krijgen we weer de kansen en maken we ze weer niet af. We waren niet scherp.”
ZIE OOK: Willem II blijft op eigen kracht in de Eredivisie, NAC loopt promotie mis

Klappen gehad
“Ik ben natuurlijk enorm teleurgesteld. Ik heb de laatste weken behoorlijk wat klappen gekregen. Ik had deze club en deze regio graag iets moois willen geven, maar helaas is dat niet gelukt.”

“Dit is natuurlijk niet goed voor NAC, maar we kunnen het ook niet meer terugdraaien en moeten het volgend seizoen weer proberen.”

Pijnlijk
Het besef dat hij komend seizoen alleen als keeperstrainer actief is, dringt nog niet tot Ten Rouwelaar door. “Ik ben een absolute winnaar en als je verliest, doet dat pijn. Zeker hier en nu. Het betekent dat NAC nog een jaartje eerste divisie moet spelen en dat is behoorlijk pijnlijk.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.